1. Bekendheden
  2. Andre van duin

Vermogen van Andre van duin

Welkom op dit artikel. In dit artikel zullen we het hebben over Andre van duin. Wanneer Andre van duin geboren is en Andre van duin’s beroep. Daarnaast zul je meer te weten komen over het vermogen van Andre van duin en hoe Andre van duin dit heeft verdiend.

Lees verder om meer te weten te komen over Andre van duin.

Wie is Andre van duin?

Andre van duin werd geboren op 01-10-1962 in Rotterdam- West met een Nederlander. Daarnaast kun je meer informatie vinden op Andre van duin’s - en -.

Wat is het vermogen van Andre van duin?

Het vermogen van Andre van duin is onbekendAndre van duin voor de buitenwereld, maar naar schatting is het vermogen ongeveer € 10 miljoen . Best wel een mooi bedrag voor Andre van duin, maar het blijft een schatting.

Het vermogen van Andre van duin komt niet alleen van Andre van duin’s beroep. Maar door de verschillende werkzaamheden die Andre van duin doet.

Wat is het bedrag dat Andre van duin maandelijks ontvangt als salaris?

Het exact bedrag dat Andre van duin maandelijkse verdient, is onbekend, omdat Andre van duin niet alleen Voetbalanalist van beroep is. Maar ook andere werkzaamheden verricht. Andre van duin’s jaarinkomen wordt geschat op ongeveer -, dat is een mooi inkomen.

Inhoud

Andere celebrity’s:

 

Vragen over het vermogen van Andre van duin

Andre van duin is Voetbalanalist van beroep. Daarnaast is Andre van duin bekend van Voetbalwereld.

Het vermogen van Andre van duin is verschillend, het komt van verschillende werkzaamheden, maar het meeste komt van Andre van duin’s beroep als Voetbalanalist.