1. Bekendheden
  2. Frans van der Kolk

Vermogen van Frans van der Kolk

Welkom op dit artikel. In dit artikel zullen we het hebben over Frans van der Kolk. Wanneer Frans van der Kolk geboren is en Frans van der Kolk’s beroep. Daarnaast zul je meer te weten komen over het vermogen van Frans van der Kolk en hoe Frans van der Kolk dit heeft verdiend.

Lees verder om meer te weten te komen over Frans van der Kolk.

Wie is Frans van der Kolk?

Frans van der Kolk werd geboren op 3 mei 1922 in met een Nederlander. Daarnaast kun je meer informatie vinden op Frans van der Kolk’s en .

Wat is het vermogen van Frans van der Kolk?

Het vermogen van Frans van der Kolk is onbekendFrans van der Kolk voor de buitenwereld, maar naar schatting is het vermogen ongeveer € 255 miljoen. Best wel een mooi bedrag voor Frans van der Kolk, maar het blijft een schatting.

Het vermogen van Frans van der Kolk komt niet alleen van Frans van der Kolk’s beroep. Maar door de verschillende werkzaamheden die Frans van der Kolk doet.

Wat is het bedrag dat Frans van der Kolk maandelijks ontvangt als salaris?

Het exact bedrag dat Frans van der Kolk maandelijkse verdient, is onbekend, omdat Frans van der Kolk niet alleen Architect van beroep is. Maar ook andere werkzaamheden verricht. Frans van der Kolk’s jaarinkomen wordt geschat op ongeveer Onbekend, dat is een mooi inkomen.

Inhoud

Andere celebrity’s:

 

Vragen over het vermogen van Frans van der Kolk

Frans van der Kolk is Architect van beroep. Daarnaast is Frans van der Kolk bekend van .

Het vermogen van Frans van der Kolk is verschillend, het komt van verschillende werkzaamheden, maar het meeste komt van Frans van der Kolk’s beroep als Architect.