1. Bekendheden
  2. Frits van eerd

Vermogen van Frits van eerd

Welkom op dit artikel. In dit artikel zullen we het hebben over Frits van eerd. Wanneer Frits van eerd geboren is en Frits van eerd’s beroep. Daarnaast zul je meer te weten komen over het vermogen van Frits van eerd en hoe Frits van eerd dit heeft verdiend.

Lees verder om meer te weten te komen over Frits van eerd.

Wie is Frits van eerd?

Frits van eerd werd geboren op 25 maart 1967 in Veghel met een Nederlander. Daarnaast kun je meer informatie vinden op Frits van eerd’s - en -.

Wat is het vermogen van Frits van eerd?

Het vermogen van Frits van eerd is onbekendFrits van eerd voor de buitenwereld, maar naar schatting is het vermogen ongeveer onbekend. Best wel een mooi bedrag voor Frits van eerd, maar het blijft een schatting.

Het vermogen van Frits van eerd komt niet alleen van Frits van eerd’s beroep. Maar door de verschillende werkzaamheden die Frits van eerd doet.

Wat is het bedrag dat Frits van eerd maandelijks ontvangt als salaris?

Het exact bedrag dat Frits van eerd maandelijkse verdient, is onbekend, omdat Frits van eerd niet alleen CEO Jumbo van beroep is. Maar ook andere werkzaamheden verricht. Frits van eerd’s jaarinkomen wordt geschat op ongeveer -, dat is een mooi inkomen.

Inhoud

Andere celebrity’s:

 

Vragen over het vermogen van Frits van eerd

Frits van eerd is CEO Jumbo van beroep. Daarnaast is Frits van eerd bekend van Supermarkten.

Het vermogen van Frits van eerd is verschillend, het komt van verschillende werkzaamheden, maar het meeste komt van Frits van eerd’s beroep als CEO Jumbo.