1. Bekendheden
  2. Patrick Kluivert

Vermogen van Patrick Kluivert

Welkom op dit artikel. In dit artikel zullen we het hebben over Patrick Kluivert. Wanneer Patrick Kluivert geboren is en Patrick Kluivert’s beroep. Daarnaast zul je meer te weten komen over het vermogen van Patrick Kluivert en hoe Patrick Kluivert dit heeft verdiend.

Lees verder om meer te weten te komen over Patrick Kluivert.

Wie is Patrick Kluivert?

Patrick Kluivert werd geboren op 01-07-1976 in met een Nederlander. Daarnaast kun je meer informatie vinden op Patrick Kluivert’s en .

Wat is het vermogen van Patrick Kluivert?

Het vermogen van Patrick Kluivert is onbekendPatrick Kluivert voor de buitenwereld, maar naar schatting is het vermogen ongeveer 15 miljoen euro in 2016. Best wel een mooi bedrag voor Patrick Kluivert, maar het blijft een schatting.

Het vermogen van Patrick Kluivert komt niet alleen van Patrick Kluivert’s beroep. Maar door de verschillende werkzaamheden die Patrick Kluivert doet.

Wat is het bedrag dat Patrick Kluivert maandelijks ontvangt als salaris?

Het exact bedrag dat Patrick Kluivert maandelijkse verdient, is onbekend, omdat Patrick Kluivert niet alleen Hoofd-jeudtrainer van beroep is. Maar ook andere werkzaamheden verricht. Patrick Kluivert’s jaarinkomen wordt geschat op ongeveer onbekend, dat is een mooi inkomen.

Inhoud

Andere celebrity’s:

 

Vragen over het vermogen van Patrick Kluivert

Patrick Kluivert is Hoofd-jeudtrainer van beroep. Daarnaast is Patrick Kluivert bekend van Voetbalwereld.

Het vermogen van Patrick Kluivert is verschillend, het komt van verschillende werkzaamheden, maar het meeste komt van Patrick Kluivert’s beroep als Hoofd-jeudtrainer.